[TITLE]
[BODY]

BEST MOVIES

[TITLE]
[BODY]
Kryefaqe » 2013 » February » 27 » Banorët diskutojnë për punët e shtëpisë
2:16 AM
Banorët diskutojnë për punët e shtëpisë
Banorët mblidhen të gjithë në dhomën e ndenjes dhe fillojnë që të diskutojnë për punët e shtëpisë. Çdo vit në Big Brother kanë ndodhur mjaft zënka e debate që kanë pasur në qendër të tyre higjienën dhe mirëmbajtjen e shtëpisë. Është bërë e zakonshme që banorët të bëjnë thashetheme për njëri-tjetrin për higjienën dhe punët e shtëpisë. Edhe këtë vit tema e pastrimit është prekur nga disa banorë. Kështu ata vendosin që të ndahen në disa grupe për të menaxhuar, pastrimin dhe gatimin. Të gjithë ndajnë opinione të ndryshme dhe në fund bien dakord që të ndahen në katër grupe me nga katër banorë. Grupet do të merren një javë me gatimin e një javë tjetër me pastrimin e shtëpisë. Pasi të gjithë bien dakord për punët e shtëpisë, banorët shpërndahen dhe rinisin përsëri bisedat e tyre.   
Kategoria: Big Brother Albania 6 | Shikime: 495 | Postoi: LiXi | Vlerësim: 0.0/0
Te Gjitha Komentet: 0
Emri *:
Email (msn):
Kodi *:
Free web hostinguCoz