[TITLE]
[BODY]

BEST MOVIES

[TITLE]
[BODY]
Kryefaqe » 2013 » February » 27 » Debat për homoseksualitetin;- Iliri kundër të gjithëve
2:17 AM
Debat për homoseksualitetin;- Iliri kundër të gjithëve
Iliri dhe Etleva ndodhen në dhomën e ndenjes duke biseduar. Ata fillojnë të diskutojnë për homoseksualët dhe ndajnë mendime të kundërta. Etleva thotë se ajo nuk i paragjykon homoseksualët dhe se ka shumë respekt për ata si njerëz, duke mos u interesuar shumë për preferencat e tyre seksuale. "Në momentin që ata njerëz nuk më cenojnë mua, unë nuk kam asgjë kundër tyre” thotë Etleva dhe më pas shton se asaj i dhimbsen sepse janë një kategori që paragjykohen shumë dhe nuk pranohen nga shoqëria. Iliri nuk ndan të njëjtin mendim me vajzën dhe thotë se ai është kundër homoseksualitetit. Në dhomën e ndenjës vijnë edhe banorë të tjerë të cilët futen në diskutimin e Ilirit dhe Etlevës. Banorët e tjerë kundërshtojnë Ilirin, ndërsa Marselini i kërkon Ilirit që të shpjegojë se përse është kundër homoseksualitetit. Iliri nis një diskutim të gjatë për të sqaruar se përse ai është kundër homoseksualitetit. Iliri thotë se ai nuk pranon se Homoseksualiteti është i lindur, por sipas tij është zgjedhje dhe se është diçka kundër ligjeve të natyrës. Ai thekson se mbi të gjitha është kundër martesave mes gay-ve. Ai shprehet me urrejtje kundër homoseksualitetit duke bërë që në shtëpi të lind një debat, ku ai i ka kundër të gjithë banorët e tjerë që shprehen se nuk kanë të drejtë të paragjykojnë zgjedhjet apo preferencat seksuale të ndonjë individi. Si përfundim pas një kohe të gjatë debati Iliri sqaron banorët se ai nuk pranon që t’i imponojnë mendime të mira për homoseksualitetin, por nuk interesohet nëse një i njohur i tij është apo jo gay. "Mjafton që mua të mos ma imponosh këtë, me veten bëj çfarë të duash” thotë Iliri duke bërë që më në fund diskutimi i banorëve për këtë temë të përfundojë.   
Kategoria: Big Brother Albania 6 | Shikime: 501 | Postoi: LiXi | Vlerësim: 1.0/1
Te Gjitha Komentet: 0
Emri *:
Email (msn):
Kodi *:
Free web hostinguCoz